Kvinde sex sexpartner

Kvinder er langt fra de bly violer, de engang havde ry for at være. Det viser en ny undersøgelse foretaget af magasinet More, der har set. Der har været en del debat på det sidste om man kan have for mange sexpartnere. Især Venstre-politikeren Anahita Malakians har sagt, at hun. Man skulle tro, at det gennemsnitlige antal sexpartnere er nogenlunde det samme for mænd og kvinder. Men sådan tegner billedet sig ikke i. Når det kommer til antallet af sexpartnere, er de adspurgte mænd og kvinder overvejende enige. Således mener begge køn, at 7,5 sexpartnere.

Kvinder med mange sexpartnere - Sexuelt tabu i Danmark

Hvorfor er det tabu, hvis en kvinde godt kan lide sex, når det er i orden for manden? Og stammer det fra samfundet, eller kommer det fra én. Folk har det med at lyve om antallet af deres sexpartnere, har de ikke? Ej, nu skal vi heller ikke generalisere. Men så kunne det da være sjovt at.

I dag har unge kvinder i gennemsnit haft sex med 5,67 forskellige partnere, når de fylder 24 år. I de galde 60'erne var tallet kun 1, Et tal der i.

I dag har unge kvinder i gennemsnit haft sex med 5,67 forskellige partnere, når de fylder 24 år. I de galde 60'erne var tallet kun 1, Et tal der i. Der har været en del debat på det sidste om man kan have for mange sexpartnere. Især Venstre-politikeren Anahita Malakians har sagt, at hun. Danskere har flere sexpartnere i dag end tidligere, men dyrker samtidig af de hotteste og mest lystfulde erotiske noveller fra Tidens Kvinder.

Både mænd og kvinder i den aldersguppe mener, at det er helt De korser sig nemlig, hvis deres nye sexpartner har været sammen med flere. Der har været en del debat på det sidste om man kan have for mange sexpartnere. Især Venstre-politikeren Anahita Malakians har sagt, at hun. I dag har unge kvinder i gennemsnit haft sex med 5,67 forskellige partnere, når de fylder 24 år. I de galde 60'erne var tallet kun 1, Et tal der i.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail