Tantra kursus for par inspiration til sex

Et weekendkursus for par På kurset får I inspiration til, hvordan I kan arbejde derhjemme, Tantra forbinder sex, kærlighed og spiritualitet. Når du har sclerose og døjer med fysiske udfordringer og træthed, kan tantra være genialt til at højne nydelsen og få bedre sex. Tantra handler. Tantra sex: Min vildste helkropsorgasme Jeg fik løsningen i sommeren , da jeg var på et dages tantrakursus med min kæreste. Jeg elsker at. Jeg har det seneste år afholdt ti kurser i tantramassage og elsker det. Jeg elsker at give inspiration til etablerede par som måske.

Et weekendkursus for par På kurset får I inspiration til, hvordan I kan arbejde derhjemme, Tantra forbinder sex, kærlighed og spiritualitet. Tantra sex: Min vildste helkropsorgasme Jeg fik løsningen i sommeren , da jeg var på et dages tantrakursus med min kæreste. Dette weekendkursus handler om tantramassage og sanselig berøring. -Savner du kropslig fremfor korttidssex? -Er Du mand og mangler inspiration til at forkæle din kvinde? . tantra · par tantra massage · sexual healing.

Er Tantra-sex noget for dig? Har du også prøvet at føle dig ensom, mens du havde sex? Én ting Læs her, hvordan det gik på tantra-kurset. Et weekendkursus for par På kurset får I inspiration til, hvordan I kan arbejde derhjemme, Tantra forbinder sex, kærlighed og spiritualitet.

Et transformerende kursus med træning i tantra, energi-praksisser, meditation og bevidsthedsdiscipliner inspireret at tantriske traditioner . Det er ikke et new-age-tantra-kursus med sex i centrum.

ligesom det ej heller er et terapeutisk forløb.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail